HírekSzegedi Tudományegyetem (SZTE)

Elindult a 2023-as SZTE Alma Mater díj pályázat

WordPress adatbázis hiba: [Unknown column 'user_ip' in 'where clause']
SELECT vote FROM HA5CPl3AT_newsy_post_votes WHERE post_id = 369 AND user_id = 0 AND user_ip = '3.236.143.154' ORDER BY id DESC LIMIT 1

Újabb lehetőség az SZTE-n

A Szegedi Tudományegyetem Alma Mater irodája, olyan szervezetek, cégek jelentkezését várja pályázatára, amelyek az egyetemmel szoros tudományos és/vagy szakmai kapcsolatot ápolnak, emellett aktív szerepet vállalnak az egyetem céljainak elérésben, valamint Szegeden végzett hallgatókat foglalkoztatnak. A pályázatokat 2023. március 20-ig lehet benyújtani. 

Az Alma Mater díj pályázatot 18. alkalommal hirdeti meg a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete. A pályázaton indulhat bármely Magyarországon telephellyel rendelkező cég és szervezet, amely a Szegedi Tudományegyetemmel vagy a Szegedi Universitasért 2007 Alapítvánnyal, valamint a Szegedi Tudományegyetem által alapított, illetve tulajdonolt jogi személlyel valamilyen együttműködésben áll.

SZTE

A SZTE Alma Mater díj megalapítása óta először 2022-ben került olyan céghez, amely a korábbi években már elnyerte. Természetesen továbbra is várják mind a korábbi évek díjazottjait és pályázóit, mind az új benyújtókat, hiszen a kiírást megelőző két év teljesítménye alapján értékeli a bizottság a pályázatokat. Az idei évben további szempontokkal is kiegészül a felhívás, ugyanis a Kiváló, valamint Mester mentorok foglalkoztatását és az SZTE-s hallgatók (start up) kezdeményezéseinek, ötleteinek támogatását is pontozzák.

A nyertesnek a SZTE Alma Mater presztízsdíjat ünnepélyes keretek között adják át az SZTE Tavaszi Állásbörze megnyitóján áprilisban. A győzelemmel a cég vagy szervezet jogosulttá válik az “SZTE Alma Mater díj 2023” megjelölést használni vállalati megjelenéseiben, emellett kiemelt kommunikációs lehetőséget biztosít számára az Alma Mater, hiszen a honlapján, hírleveleiben, kiadványaiban is megjelenik.

SZTE

Nem utolsósorban pedig a Szegedi Tudományegyetem 2023 júliusában és 2024 januárjában diplomázói is kapnak egy-egy végzős mappát, amiben ingyenes megjelenési lehetőséget biztosít az Alma Mater a nyertes cég, szervezet számára.

A pályázat részletes leírása ide kattintva elérhető.

Forrás: Szegedi Tudományegyetem sajtóközleménye

Képek: kiemelt, 1, 2

Mi a reakciód a cikkre?

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük