Videók

Amikor tövig nyomod a gázt! – Koósz Milán x Bon Bon – Valami Amerika

WordPress adatbázis hiba: [Unknown column 'user_ip' in 'where clause']
SELECT vote FROM HA5CPl3AT_newsy_post_votes WHERE post_id = 211 AND user_id = 0 AND user_ip = '44.212.99.208' ORDER BY id DESC LIMIT 1

A napokban jelent meg a régimotoros Bon Bon zenekar és az egyetemi bulikból jól ismert feltörekvő fiatal lemezlovas Koósz Milán közös produkciója, a Valami Amerika betétdalának újragondolása.

Az elmúlt években hatalmas sikereket értek el a 90′-es és 2000-es évek nagy slágereit feldolgozó koprodukciók. mint például Lotfi Begi, Nika és Császár Előd tiltott szerelme. Így nem is lőhetett nagyon mellé a magyar sikerfilmek egyik legnagyobb betétdalának feldolgozásával Koósz Milán a csávók tagja sem.

A 2001-ben kiadott betétdal és a hozzá készült videóklip hónapokig uralta a legnagyobb rádiós és televíziós sikerlistákat. Az idén 20. születésnapját ünneplő Valami Amerika 1. főcímdala ezzel a 2000-es évek Spytime-táncára emlékeztető betétekkel a nyári gólyatáborok, fesztiválok és őszi bulik alapdarabja is lehet!

Szolnoki Péter és Török Tamás, azaz a Bon Bon zenekar mellett pedig feltűnik a klipben Szabó Győző is, aki a film főszereplője volt húsz évvel ezelőtt.

Ha még nem láttátok, csekkolható:

Mi a reakciód a cikkre?

1 komment

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük