EseményekMagazin

Júliusi programajánló -Bridge Garden Győr

WordPress adatbázis hiba: [Unknown column 'user_ip' in 'where clause']
SELECT vote FROM HA5CPl3AT_newsy_post_votes WHERE post_id = 1253 AND user_id = 0 AND user_ip = '3.236.143.154' ORDER BY id DESC LIMIT 1

Programokkal teli július Győrben

Győri fiatalok, és bulizni vágyók, figyelem! A Bridge Garden júliusban is ugyanúgy tartogat tartalmas és színvonalas koncerteket, programokat, mint a szezonnyitó hétvégén, május második felében, és júniusban is. Nézzük, milyen koncertekre látogathattak el az érdeklődők májusban, és júniusban, és mi várható júliusban!

Szezonnyitó hétvége és az azt követő programok

A szezonnyitó hétvégét követő egy hónap alatt számos színvonalas koncerten vehettek részt a Bridge Gardenbe látogatók. A nyitóhétvégén fellépett a Kowalsky meg a Vega (05. 19.), valamint a fiatalok egyik nagy kedvence, a Carson Coma is (05. 20.). Május 26-án a Honeybeast, míg ByeAlex és a Slepp szórakoztatta az egybegyűlteket.

Június 3-án Krúbi koncertjén bulizhattak a rajongók, majd kéthetes kihagyást követően a P.Mobil dalai idézhették fel sokak számára elfeledett emlékeket, valamint szolgáltattak értékes kulturális élményt a fiatalok számára is. Június 23-án pedig Szekeres & Barbaró duója látogatott el a Gardenbe.

Július

Szilárd Pianó Projekt (07. 07.)

A Quimby zongoristája, Baranyi Szilárd által megálmodott projekt 2018-ban nyerte el jelenlegi, végleges formáját – ekkor csatlakozott hozzá ugyanis Galambos Dorina, és Kiss Flóra.
A korábban a Fishing on Orfűn, és a Paloznai Jazzpikniken is fellépett együttes most pedig a Bridge Gardenbe is ellátogat.

Július

Kalapács, Mobilmánia Vikidál Gyulával (07. 08.)

A Kalapács rockzenekar, illetve az idén 15 éves Mobilmánia Vikidál Gyulával július 8-án közös koncerttel érkezik Győrbe.


Horváth Tamás (07. 14.)

Sokak nagy kedvence, a Meggyfa, a Megszakad, és a Suttogj című dalok előadója – akinek választott karrierjére nagy hatással volt, hogy családjanak több tagja is zenész múlttal rendelkezett – fogja lekötni a koncertre ellátogatók figyelmét július közepén. A régebbi kedvencek mellett pedig talán a Kowalsky meg a Vegával közös Fehér Holló sem hiányzik majd az elhangzó dalok közül.

Deák Bill Gyula (07. 15.)

Az 1948-ban született Deák Gyula – akit gyakran a magyar blueskirálynak szoktak hívni – , az egykori Hobo Blues Band, és a Kormorán együttes frontembere így foglalja össze, számára mit is jelent pontosan ez a zenei irányzat: „A blues egy életforma, egy életérzés – magával ragad, nem ereszt.” És hogy milyen koncertet ad 2023-ban egy ilyen legenda? Július 15-én kiderül.

Rudán Joe Akusztik (07. 21.)

A Rudán Joe által 2010-ben alapított két tagú együttes már megalapítása évében sikeresen szerepelt a magyar zenei eseményeken, fesztiválokon. Rudán Joe és az akusztikus gitáron őt kísérő Tóth László július végén érkezik Győrbe.

Pont Ott Party (07. 26.)


Az egyetemre, főiskolára jelentkező fiatalok a Bridge Garden-ben számolhatnak vissza a ponthatárhúzásig – míg megkapják a nagyon sokat jelentő SMS-t. Színes programok várják az eseményre ellátogató fiatalokat, akik aktívan szeretnék eltölteni azt a néhány órát, amíg kiderül, hogy sikeresen bejutottak-e a választott képzésre.

Leander Kills (07. 28.)

A Köteles Leander (vokál, basszusgitár, zongora), Nyerják Gábor (gitár), Jankai Valentin (dob) és Barkóczi Bencze tagok által alkotott Leander Kills koncertjére látogathatnak el az érdeklődők 07. 28-án. A 2022 végéig összesen 267 koncertet adó; a Dal című műsorban több dalukkal is – Élet (2017), Nem szól harang (2018), Hazavágyom (2019) – szereplő rockzenekar július végén a győri közönség előtt is színpadra lép.

Kiscsillag (07. 29.)

Az alternatív rockzenekar 2005 óta létezik, tagjai Lovasi András, Ózdi Rezső, Bäutigam Gábor (ők a Kispál és a Borz együttes alapító tagjai is egyben), illetve Leskovics Gábor (Pál utcai fiúk). Hobbizenekarként indultak, viszont nagyon hamar a nagyközönség kedvenceivé váltak, és azóta több magyar könnyűzenei fesztiválra is ellátogattak, valamint több teltházas koncertet is adtak.

Nem csupán júliusban vehetnek részt a látogatók különböző, színes programokon. Az újdonságokért, friss infókért érdemes követni a Bridge Facebook-oldalát, amelyet az alábbi linken érhettek el:

Képek forrása: A fent említett előadók hivatalos Facebook-oldalai

Mi a reakciód a cikkre?

Szólj hozzá!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük